Градина Трелис

 • Classic decorative wrought iron black flower trellis

  Класично украсно решетки од црно цвеќе на ковано железо

  Вид: кат жардиниерот Трелис, Котел за цвеќе / прскалка, када за цвеќиња, саксии, пергола, комплети за пропагатор, мала ограда, вазна, корпа за цвеќиња, ТАЛЕН

  Стил: Европа, антички

  Број на модел: PL08-4529

  Материјал: метал

  Завршна обработка: Обложена прашок

  Големина: L: 42 * 1,5 * 185 S: 42 * 1,5 * 127

  Карактеристика: елегантна

  предност: водоотпорен и анти-рѓосан

 • Backyard Decorative Flower Stick Plant Garden Trellis For Climbing Plant

  Заден двор Декоративен стап за цвеќе Растителна градина решетка за качување растение

  Вид: кат жардиниерот Трелис, Котел за цвеќе / прскалка, када за цвеќиња, саксии, пергола, комплети за пропагатор, мала ограда, вазна, корпа за цвеќиња, ТАЛЕН

  Стил: Европа, антички

  Број на модел: PL08-8923

  Материјал: метал

  Завршна обработка: Обложена прашок

  Големина: L: 42 * 2 * 147cm Д: 34,5 * 2 * 132cm

  Карактеристика: елегантна

  предност: водоотпорен и анти-рѓосан