Mirror SM6 ing tembok njero ruangan ruangan lan kerajinan tangan antik

Nomer Model: SM6

Bahan: Bingkai kaca, logam

Panggunaan: Dekorasi

nggambarake: pangilon dekorasi tembok

Layanan khusus: OEM / ODM

Sertifikasi: BSCI, SEDEX, SGS, CE

panggunaan: njero ruangan ruangan lan kebon

Lumahing: lapisan daya dicet tangan

Ukuran: 61 * 103.5 * 3 CM

MOQ: 100 pcs


Detail Produk

Proses Produksi

Pengepakan

Pameran

Perusahaan ngenalake

Tag Produk

Mirror dipadhakake kanthi elegan ing desain persegi panjang klasik. Cermin Vanity ngiringake persegi dowo ireng dilengkapi tembok sing bisa disetel, saben braket minangka bahan logam wesi kualitas, sing awet banget lan aman, slipping utawa teyeng ditemokake ing sawetara merek liyane sing luwih murah. Nalika iku katon edan, kita bisa nggawe sampeyan. Koleksi Cermin Logam Tradisional iki apik lan apik, dirancang kanthi tliti supaya pas karo jedhing, kamar turu, ruang keluarga, taman sing estetis. Karo ngidini sampeyan nyetel munggah lan mudhun kanggo nemokake sudhut sing sampurna. desainMirror Wall Vanity Framed Metal  menehi luwih jero lan fitur pangilon hiasanCermin tembok Arch sing cocog kanggo cermin ing lawang utawa kamar turu.

 

Katrangan Produk Dijual Panas Dekorasi Wesi Mirror Tembok Bingkai Logam prabotan khusus
Barang No. PL0-SM6
MOQ 100PCS
Materi Wesi Tempa
Ukuran Barang (cm) 61 * 103,5 * 3 CM
Rincian Paket 1PC / CTN

gelembung kebungkus lan master karton

Ukuran Karton (CBM) / Qty 0,062 / 1PC
QTY ing 20GP / 40GP / 40HQ 451PCS / 935PCS / 1096PCS
GW / CTN 9KGS
Perawatan lumahing Lapisan bubuk lan dicet tangan
Fitur (1) gawenan tangan kanthi kriya paling apik

(2) Rega berkualitas tinggi lan kompetitif;

(3) 100% Daur-ulang

(4) Kahanan cuaca, karat, anti karat

Ndhaptar menyang Taman, halaman, kebon mburi omah, teras utawa njero ruangan
Wektu Utama 50-55 dina sawise nampa setoran
Ketentuan Pembayaran 1) T / T (setoran 30% sadurunge produksi, saldo 70% tumrap salinan BL)

2) L / C nalika ndeleng 

Layanan OEM / ODM kasedhiya, layanan khusus
Conto Kasedhiya

 

sads
swd
etgt
etgt

Layanan Kita:

1. Pasokan Pabrik Langsung kanthi rega sing kompetitif

2. Sampel Gratis: Biaya bakal dibalekake sawise digawe

3. Ing wektu Pengiriman

4. Nanggepi umpan balik langsung

Kaluwihan:

Pabrik kita wis diaudit dening SGS, BV lan TUV lan liwati SEDEX lan BSCI.

Meja lan Kursi wis lulus EN581 lan tes semprotan uyah.

Produk kami kanthi kualitas apik lan rega kompetitif misuwur ing saindenging jagad, utamane ing Eropa, Jepang, Australia, lan Amerika.

Babagan Kita

Fuzhou Powerlon Arts and Crafts Co., ltd. yaiku pabrikan sing didegake ing taun 2008 kanthi papan kerja 30000 m² sing ana ing kutha Fuzhou Fujian sing apik kanthi akses transportasi sing trep.

Fuzhou Powerlon khusus kanggo ngasilake macem-macem furnitur lan cermin taman wesi.

Produk kasebut kalebu saka tabel logam lempitan, Kursi besi, bangku Taman, lengkungan, kursi pendamping, dudukan tanduran kembang, unit rak, kaca spion taman, nganti mebel lan kaca khusus. 

tyhyh
ryhyhu

Hubungi Kami:

Sophia / Direktur Sales

Tel: +86 0591-83205275 +86 0591-83205276

Mobile: +86 13860662900

Alamat:

No. 18, Chendianhu, Jalan Ganzhe,

Minhou County, Fuzhou, Fujian, China


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • produce process

    packing

    团队展会

    factory

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita